Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 00:10

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » Архів матеріалів
О Буковино, краю мій чудесний!
Які нові слова знайти мені,
Щоб розказати про пахучі весни,
Про незабутні , неповторні дні!
Такими поетичними рядками відкрився 14 березня у Новодністровську творчий звіт фольклорних колективів, що проходить у рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінаціях «Фольклорне мистецтво», «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво» В просторому холі першого поверху ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів розмістилася виставка творчих доробків учнів загальноосвітніх закладів та вихованців БДТ, які радували око розмаїттям та досконалістю, а на сцені розвернулася яскрава самобутня феєрія народного мистецтва, адже український народ має безліч своїх прадавніх звичаїв, що виробилися впродовж століть і прийшли до нас із сивої давнини. Вони виникли на вірі наших предків, стверджуючи собою ідеали добра, справедливості, к ... Читати далі »
Переглядів: 589 | Додав: osvita | Дата: 19.03.2012

Ось таку тему запропонувала для роботи адміністрація Новодністровської гімназії, зібравши чергову батьківську конференцію. І підтвердженням значущості саме ролі батька для кожної дитини було перше музичне вітання від талановитих зірочок закладу – зворушливим зверненням до тата від Анастасії Гончар, упевнена, пройнялися серця кожного, хоча сучасний ритм нашого життя і чимала зайнятість відбирають і в татів, і в мам такі дорогоцінні хвилини спілкування з дітьми, та і в актовій залі цього разу знову переважала жіноча половина. «В розумних і освічених батьків розумними народжуються діти», – по-філософськи опоетизували цю зустріч ведучі Альбіна Мормуль та Гліб Аноцький, представляючи до уваги батьків гарні виступи баяніста, дипломованого переможця численних конкурсів, гімназиста Сергія Кузана та вокалістки, яка з раннього дитинства завойовувала призові місця у різних творчих змаганнях, Олени Почтаріци, яка у парі зі своєю талановитою другою мамою Тетяною Данилюк так приєм ... Читати далі »
Переглядів: 763 | Додав: osvita | Дата: 06.03.2012

Проблема розумового розвитку посідає значне місце у вихованні дітей дошкільного віку. Психологи стверджують, що саме в дошкільному віці особливо бурхливо відбувається розумовий розвиток, темпи якого поступово уповільнюються. Саме тому у ДНЗ «Ромашка» максимально використовуються потенційні можливості дітей для розвитку пізнавальних здібностей вихованців. Основна лінія розумового розвитку дошкільників – це становлення образних форм пізнання, а також розвиток пізнавальних здібностей малюків. Ось чому одним із завдань роботи дошкільного навчання закладу «Ромашка» є впровадження в практику роботи завдань сфери життєдіяльності «Я сам» через особистісно-орієнтоване виховання, формування пізнавальної сфери в процесі гри, занять. (за Базовою програмою розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі»). Для поглибленого вивчення та впровадження даного питання проведено засідання педагогічної ради на тему «Пізнавальні здібності в особистісно-орієнтованому вихованні дошкільника». Го ... Читати далі »
Переглядів: 2162 | Додав: osvita | Дата: 28.02.2012

Щорічно перед основною сесією проходить пробне тестування, яке допомагає самостійно визначити рівень навчальних досягнень; перевірити уміння ефективно розподіляти час, відведений для виконання завдань тесту; психологічно підготуватися до складання ЗНО.
Пробне тестування відбудеться 24 березня 2012 року з української мови і літератури, іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської за вибором), біології, фізики, всесвітньої історії; 31 березня 2012 року – історії України, математики, хімії, географії, російської мови.
Реєстрація учасників пробного тестування здійснювалася на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти. На пробне тестування було зареєстровано 3032 учасників (48,0% від загальної кількості випускників). Однак пройти тестування зможуть тільки 2431 (38,0%) особа, які здійснили відповідну проплату.
Спільним наказом Головного управління освіти і науки Чернівецької обл ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: osvita | Дата: 28.02.2012

Нещодавно команда переможців міського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів наукового об’єднання «Пошук», яким вже не один рік керує заступник директора гімназії з науково-методичної роботи Гуменюк М.М. захищала честь нашого міста на обласному форумі. ІІ етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, членів наукових товариств, об’єднань проходив на базі факультетів Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича. Головою оргкомітету був начальник ГУОН Бауер М.Й., співголовою - Президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді Костишин С.С., члени журі – професорсько-викладацький склад ЧНУ. До захисту було представлено 6 робіт з таких секцій: історія, географія, медицина, фізика, іноземна мова, історичне краєзнавство. Із них 4 роботи учнів гімназії та по одній - ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів та будинку дитячої творчості. Конкурс складався з двох етапів. І – різнорі ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: osvita | Дата: 27.02.2012

Вагомою складовою морального виховання молоді є військово-патріотичне виховання, головна мета якого - всебічний і гармонійний розвиток учнів - молодих патріотів незалежної Української держави, готових у будь-який момент стати на захист своєї Батьківщини, свого народу, його свободи, мови та культури Зберегти пам’ять про видатні події в історії Батьківщини, виховувати молоде покоління допомагає співпраця закладів освіти з громадською організацією УСВА Однією із дієвих форм виховання учнівської молоді на засадах морального та патріотичного виховання став міський відкритий конкурс-змагання «Захисник Вітчизни», участь у якому є престижною не лише для команд ЗНЗ міста, але й команд шкіл із району. Конкурс набув своєї популярності і проводився у цьому році вдесяте. До команд загальноосвітніх закладів міста, які традиційно щороку беруть у ньому участь, долучилися і команди навколишніх сіл Сокирянського району: Михалкового, Шишківців, Вашківців. Почесними гостями конкурсу-зма ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: osvita | Дата: 27.02.2012

Відділ освіти закликає  не відкладати реєстрацію на останні дні. Реєстрація на тестування завершиться 20 лютого 2012 року.
З 1 січня в Україні триває реєстрація абітурієнтів для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2012 року.
У цьому році абітурієнтам надана можливість зареєструватися для проходження тестування не більше ніж з 4 предметів.
Реєстрація майбутніх учасників відбувається за місцем їх фактичного проживання, для цього абітурієнтам необхідно сформувати необхідний комплект документів та надіслати його поштою на адресу відповідного регіонального центру.
Обов’язковою умовою реєстрації є оформлення заяви-реєстраційної картки, яку абітурієнти можуть або сформувати самостійно, скориставшись спеціальною комп'ютерною програмою, або звернувшись за допомогою до відділу освіти (розташований в ДНЗ "Ромашка").

Переглядів: 421 | Додав: osvita | Дата: 07.02.2012

Кожен учасник пробного ЗНО-2012 має можливість безкоштовно 10 разів пройти тренувальне комп’ютерне тестування. Щоб скористатися цим бонусом, необхідно зайти до системи на сайті test-on-line.com за логіном (персональним кодом) та паролем, отриманим під час реєстрації на пробне ЗНО-2012.
Звертаємо увагу на те, що пройти тренувальне комп’ютерне тестування може кожен абітурієнт, зареєструвавшись на сайті test-on-line.com

Переглядів: 433 | Додав: osvita | Дата: 07.02.2012

Нещодавно в місті пройшов І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів наукового об’єднання «Пошук» ( Керівник -заступник директора гімназії з науково-методичної роботи Гуменюк М.М.) До захисту було представлено 8 робіт з таких секцій: історія, біологія, географія, медицина, фізика, іноземна мова, географічне краєзнавство. Із них гімназія підготувала 5 робіт, ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів – 2 роботи та БДТ – 1 роботу. Учні презентували свої наукові проекти, давали аргументовані відповіді на запитання членів журі, доводили істину своїх досліджень опонентам. Журі конкурсу відзначило високий рівень підготовки учнів, належне оформлення наукових робіт, та визначило переможців. На обласному етапі конкурсу –захисту наукових робіт честь нашого міста будуть захищати учні, які здобули перемогу на міському етапі . - Тартус Юлія, учениця 11-А класу гімназії – секція "Історія України” (керівник Лісневська Н.М.) - Кримняк Лариса, учениця 10-Б класу гімназії – секція "Англі ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: osvita | Дата: 06.02.2012

«Удосконалення системи охорони здоров’я дітей в умовах дошкільного навчального закладу – пріоритетна стратегія розвитку дошкільної освіти міста» 0стало темою постійнодіючого семінару керівників дошкільних установ міста Новодністровськ, який відбувся 01.02.2012р. Невипадково на базі ДНЗ «Радість» відбувся семінар за такою темою, адже тривалий час заклад працює за фізкультурно-оздоровчим напрямком, має певні напрацювання, досягнення, досвід організації фізкультурно-оздоровчої роботи. Семінар об’єднав у своєму прагненні удосконалити систему охорони здоров’я дітей усі служби дошкільних установ – завідуючих, методистів, медичний персонал, практичних психологів. Змістовна програма семінару свідчила про ґрунтовну підготовку до його проведення. З презентацією освітнього проекту «Створення здоров’я зберігаючого освітнього простору в ДНЗ» та організацією медико-педагогічного контролю за станом здоров’я дошкільників ознайомила учасників семінару вихователь – методист з багаторічн ... Читати далі »

Переглядів: 1067 | Додав: osvita | Дата: 06.02.2012

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 17 18 »
Президент
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz