Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 14.05.2024, 19:28

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » Архів матеріалів
Відповідно до Положення про Всеукраїнську експедицію учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки від 14.06.2010 року №561 « Про Всеукраїнську експедицію учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна», на виконання наказу ДОНМС №147 від 26.09.2012 року «Про проведення обласної конференції Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина - Україна», з метою вдосконалення патріотичного та громадянського виховання підростаючого покоління на традиціях і звичаях народу України, формування гармонійно розвиненої особистості шляхом залучення молоді до активної діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини, історії рідного краю, ознайомлення з географічними, етнографічними,культурними та історичними заповідниками, пам’ятками та об’єктами заповідного фонду України 26 жовтня у місті Новодністровську відбулася щорічна міська краєзнавча конференція, яка передує ... Читати далі »
Переглядів: 559 | Додав: osvita | Дата: 31.10.2012

У 2013 році для вступу до вищих навчальних закладів потрібні результати зовнішнього незалежного оцінювання. Задля успішного проходження ЗНО Український центр оцінювання якості освіти організовує пробне тестування. Пробне тестування проводитиметься з предметів, винесених на ЗНО-2013. Кількість, форми, структура та рівень складності завдань пробного тестування з кожного предмета відповідатимуть основному ЗНО. Мета пробного тестування – ознайомити випускників з процедурою проведення ЗНО, з предметними тестами. З 01 листопада до 01 грудня 2012 року розпочинається реєстрація на пробне ЗНО-2013 на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ІФРЦОЯО) www.test.if.ua. Потрібно оплатити участь у пробному тестуванні в банківських установах України та уважно перевірити квитанцію про оплату у частині призначення платежу. Орієнтовна вартість одного пробного тестування – не вище минулорічної – 84 грн. плю ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: osvita | Дата: 31.10.2012

В усі часи, допоки сонце й світ
Допоки хліб і б’ють ключі любові
На цій землі прапращурів завіт
Нестиме поколінням в мислі й слові
Учительство – надій і віри плід.
І знову у Новодністровську свято! І знову багряно-жовті клени ніжаться в лагідних променях теплого сонця, а щедра у цьому році на тепло осінь гаптує срібним павутинням бабиного літа усе навкруг , і знову безтурботним гомоном дитячих голосів повняться вулиці, сквери, школи, дитячі садки. Бо у Новодністровську свято, свято чи не найпотужнішої у нашому місті когорти освітян – День працівника освіти! Привітання у ці святкові дні вони пріймають від найдорожчих і найголовніших у їхньому житті – від учнів та вихованців, а також від представників влади , депутатського корпусу, громадських організацій та від вдячних батьків. 3 жовтня 2012 року в актовій залі Новодністровської гімназії ві ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: osvita | Дата: 15.10.2012

Гарною сонячною усмішкою зустріло дошкілля нашого міста професійне свято –День дошкілля. Не оминуло свято і дошкільний навчальний заклад «Ромашка», яке тривало протягом тижня : з24 по 27 вересня. Напередодні свята педагогами нашого закладу було обговорено та розроблено низку заходів, в яких мали змогу взяти участь не тільки працівники садочка, а й батьки, колишні випускники. Так, у понеділок, 24 вересня, в садочку було оформлено виставку малюнків дітей і батьків «Щаслива родина-щаслива дитина». Вівторок, 25 вересня, зустрів діток старших груп конкурсом малюнка на асфальті, який мав назву «Місто дитячих мрій». В середу, 26 вересня, дітки нашого садочка мали змогу побачити своїх батьків в ролі вихователів. Батьки в свою чергу, ретельно підготувавшись до Дня самоврядування, показали креативний підхід до виховання своїх діток, уміння зацікавити та володіти дитячим колективом. Закінчився Тиждень дошкілля великим урочистим концертом 27 вересня за участі дітей, батьків, вих ... Читати далі »
Переглядів: 720 | Додав: osvita | Дата: 02.10.2012

Здоров'я – основа усього на світі.
Здоровими бути бажають всі діти.
А щоб рости і гартуватись,
Треба спортом всім займатись.
Фізичне виховання є одним з найважливіших напрямків дошкільної освіти. Воно спрямовується на збереження і зміцнення здоров'я дошкільників, гармонійний розвиток усіх її фізіологічних систем, своєчасне формування у них життєво важливих рухових умінь і навичок, виховання стійкого інтересу до рухової активності, вироблення звички до здорового способу життя. У системі заходів, спрямованих на зміцнення здоров'я, загартування, покращення фізичного розвитку та виховання у дітей прагнення бути сильними, спритними, витривалими важливе місце належить проведенню олімпійських тижнів. В ДНЗ «Ромашка» з 10 по 14 вересня пройшли малі Олімпійські ігри. Традиційно, на відкритті Олімпіади був запалений символічний Олімпійський вогонь та піднятий Олімпійський прапор. Ол ... Читати далі »
Переглядів: 2931 | Додав: osvita | Дата: 21.09.2012

7 вересня 2012р. в м.Новодністровську проведено урочисту лінійку-відкриття Олімпійського тижня ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів, гімназії та Буковинського ліцею-інтернату. Гостями свята були Лазаренко С.М., начальник відділу гуманітарної політики; Осипенко С.К., спеціаліст відділу гуманітарної політики; Осипенко О.І., тренер ДЮСШ з веслування; Шундрій Р.В., директор міського центру «Спорт для всіх»; Оніщенко Є.Т., ветеран спорту. В урочистій обстановці внесли факел та олімпійський прапор кращі спортсмени, призери Всеукраїнських змагань з веслування (Бойчук Вадим, гімназія; Руснак Ростислав, гімназія; Шпак Олександр, ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів). Учні ЗНЗ із уст ведучих дізнались про історію виникнення олімпійського руху, про перші олімпійські ігри, які відбувались в Давній Греції ще до нашої ери. Цікавими були розповіді гостей свята про організацію спортивно-масових заходів в місті, про досягнення спортсменів України на ХХХ Олімпійських іграх в Лондоні, результати кращих спортсменів ЗНЗ ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: osvita | Дата: 11.09.2012

 

 
Переглядів: 449 | Додав: osvita | Дата: 05.09.2012

Для відновлення персонального коду та пароля доступу до персональної сторінки за допомогою електронної пошти чи СМС Вам потрібно при вході на персональну сторінку перейти за посиланням "Не пам’ятаю код та пароль. Хочу відновити".
Ви зможете самостійно відновити свій код та пароль, якщо при реєстрації Вами було вказано електронну пошту або мобільний телефон. У цьому випадку у відповідь на запит Вам прийде електронний лист або СМС.
Якщо ні електронної пошти, ні мобільного телефону при реєстрації не було вказано – для відновлення коду та паролю Вам потрібно телефонувати до РЦОЯО. гаряча лінія 0342 750975  

Переглядів: 509 | Додав: osvita | Дата: 25.03.2012


Цього року учасники пробного тестування вперше зможуть отримати оцінку в рейтинговій шкалі 100-200 балів (як на зовнішньому незалежному оцінюванні)!
Щоб знати місце свого результату (рейтинг) серед результатів інших учасників пробного тестування, Вам слід зробити наступне:
1. До 10 квітня зайти на сайт регіонального центру, на якому Ви реєструвались на пробне тестування (http://test.if.ua/).
2. За логіном (персональний код) і паролем учасника пробного тестування зайти на свою персональну сторінку.
3. Натиснувши відповідну кнопку перейти в розділ «Результати пробного тестування».
4. Вибрати предмет.
5. На електронному бланку А, що відкрився, внести відповіді зі свого паперового бланка А.
6. Натиснути кнопку «Зберегти».
7. Після 11 квітня Вам слід ще раз зайти на персональну сторінку учасника пробного тестування (крок 1-3).
8. На вкладці «Результати» проглянути свій рейтинговий бал.
9. На вкладці «Розподіл» проглянути графік з ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: osvita | Дата: 25.03.2012

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 17 18 »
Президент
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz