Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:11

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

 Стало доброю традицією у Новодністровську відзначати визначні події усією громадою. Так і 9 травня – День Перемоги біля Пам’ятного знака загиблим у ВВв на мітинг, присвячений Дню Перемоги зібрав усіх мешканців міста від малого до старого. Тут були і сивочолі ветерани війни і праці, і працівники підприємств та організацій і учасники бойових дій. Особливу нотку урочистості моменту привнесла і участь у мітингу учнів усіх закладів освіти. Вахта Пам’яті біля Пам’ятного знака, урочиста хода прапороносців, живий коридор із весняних квітів, покладання гірлянди Слави до Вічного вогню, безмежні слова вдячності від юного покоління ветеранам за мирне життя, вірші, пісні, виступ духового оркестру – стали апофеозом урочистостей та органічно вплелись у величне і хвилююче свято, свято зі сльозами на очах. А протягом квітня-травня в закладах освіти пройшли наступні заходи по вшануванню пам’яті загиблих у ВВв: зустрічі з ветеранами війни і праці; тематичні виховні години «І днів т ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: osvita | Дата: 13.05.2011

Стало доброю традицією збиратись дружним освітянським і батьківським колом у привітних стінах Новодністровської гімназії щоби разом відзначати події шкільного та міського життя. Ось іще одна добра нагода стала приводом для такої зустрічі. 6 квітня при повному аншлазі у глядацькій залі відбувся обласний етап творчого звіту кращих учнівських колективів і окремих виконавців, який проходив у рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси” з метою сприяння подальшому розвитку творчих здібностей. Свій талант демонстрували 111 учнів ЗНЗ та вихованців БДТ у номінаціях "Художнє виконавство” та "Хореографічне мистецтво”. У різних жанрах змагались солісти-вокалісти, вокальні та інструментальні ансамблі, танцювальні колективи. Розпорядниками на сцені та ведучими творчого звіту були Олеся Мормуль та Антон Матвєєв, які блискуче справлялись зі своїми обов’язками. Гостями творчого звіту були міський голова Панчишин Р.І. та його заступник Криворучко З.В., як ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: osvita | Дата: 07.05.2011

Відділ освіти спільно з адміністрацією ЗОШ І ст. організував збори батьків майбутніх першокласників міста.

         Начальник відділу освіти Лазаренко С.М. познайомила присутніх з нормативними документами, що регламентують навчальну діяльність дітей шестирічного віку, з основними положеннями реформи освіти України та особливостями організації навчання першокласників. А також побажала батьківському колективу та педагогам ЗОШ І ст. плідної співпраці.

... Читати далі »

Переглядів: 1663 | Додав: osvita | Дата: 05.05.2011

Учасникам ЗНО-2011 наполегливо рекомендується наперед дізнаватися маршрут проїзду до пунктів тестування, об’єднуватися між собою, щоб добиратися невеличкими групами; при можливості винаймати спільний транспорт.

Нагадуємо, які документи необхідно мати учаснику ЗНО, вирушаючи до пункту тестування:

Переглядів: 608 | Додав: osvita | Дата: 28.04.2011

6 квітня о 14.00 у приміщенні спортивної зали Новодністровської ДЮСШ відбулися телевізійні спортивні змагання «СТАРТИ НАДІЙ – 2011» за участю представників з Чернівецького обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту (начальник - Жукотинський К.К., та головних спеціалістів - Нікорича В.В. та Факєєвої Н.Г.). Розпочалися змагання підняттям Державного прапору України та виконанням Державного гімну України. З привітальним словом та побажанням успіхів у змаганнях до присутніх звернувся Жукотинський К.К. У змаганнях брали участь дві команди ЗНЗ міста - команда Новодністровської гімназії та команда ЗОШ ІІ – ІІІ ст. Учасниками команд були учні 6-7 класів. Юні спортсмени із задоволенням брали участь в спортивних естафетах з обручами, м’ячами, кеглями, мішками, кубиками, брусками та ін. Музичне оформлення додавало снаги всім учасникам змагань та надихало їх на перемогу. Учасників змагань прийшли підтрим ... Читати далі »

Переглядів: 776 | Додав: osvita | Дата: 13.04.2011

НОВОДНІСТРОВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І Ш Е Н Н Я Від 02 березня 2011 року №70/3
Про правила прийому дітей в ДНЗ На виконання Закону України "Про дошкільну освіту” ст.9 "Здобуття дошкільної освіти”; ст.36 "Про права та обов’язки батьків, або осіб, які їх замінюють”, відповідно до ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання №88 від 25.01.11р. начальника відділу освіти Новодністровської міської ради Лазаренко С.М. щодо затвердження правил прийому дітей в ДНЗ, виконавчий комітет В И Р І Ш И В: 1.Затвердити правила прийому дітей в ДНЗ: 1.1.До ДНЗ зараховуються діти віком від 2 років на підставі: заяв батьків, або осіб, які їх замінюють, направлення відділу освіти, довідок про стан здоров’я дитини та щеплення.
1.2.Позачергово місця для дітей в ДНЗ надаються дітям працівників бюджетної сфери, дітям-сиротам, або дітям позбавленим бать ... Читати далі »
Переглядів: 1885 | Додав: osvita | Дата: 15.03.2011

5-6 березня 2011 року у м. Чернівці в обласному центрі естетичного виховання „Юність Буковини” відбувся ІV обласний фестиваль-конкурс „Рідна пісня”. За умовами конкурсу, до участі у фестивалі від кожного району запрошувалися по два учасники або колективи. Наше місто представляли вихованці вокальної студії „Промінь” Новодністровського будинку дитячої творчості: солістка Яна Бузурна та вокальний ансамбль хлопчиків (керівник М.В. Рожко).   Конкурс проводився у два тури. Найважче було змагатися нашому ансамблю хлопчиків. У першому турі взяли участь 18 колективів, а до другого було допущено тільки 11, які не розподілялися за віковими категоріями. Наші юні ар ... Читати далі »
Переглядів: 1138 | Додав: osvita | Дата: 11.03.2011

Традиційне психолого-гумористичне шоу, яке щороку запрошує до себе на гостини у початкову школу, цього разу було особливим перш за все тому, що присвячувалося нашому рідному місту і тим талановитим людям, які живуть у ньому і творять його історію. Це — свято поетичного слова, ліричної музики, запального танцю. Серед запрошених почесних гостей вечора у залі були присутні відомий буковинський письменник І. С. Нагірняк, композитор М. В. Рожко, авторка дитячих віршів Г. Т. Мельник, Є. Ф. Плаксій. Ведучі свята Степан Баранов та Маргарита Байрамова чудово впоралися зі своїм завданням — протягом усієї концертної програми вони дотепно пересипали жартами, налаштовуючи публіку на ліричний настрій вечора. Зі сцени раз у раз лунали улюблені музичні композиції творчого тандему Михайла Рожка та Інни Гончар, поетичні замальовки Галини Мельник і Людмили Коваль ... Читати далі »
Переглядів: 659 | Додав: osvita | Дата: 11.03.2011

дітей-черговиків у ДНЗ 2007 року народження
дітей-черговиків у ДНЗ 2008 року народження
дітей-черговиків у ДНЗ 2009 року народження
дітей-черговиків у ДНЗ 2010 року народження
Переглядів: 3967 | Додав: osvita | Дата: 04.03.2011

23 лютого 2011 року у спортивному залі НДЮСШ дев’ятий рік поспіль відбувалися відкриті конкурсні змагання «Захисник Вітчизни -2011». Цей конкурс присвячений людям, які завдяки своїй мужності, відважності захищали нашу державу.
З привітаннями до присутніх звернувся міський голова Панчишин Р.І., який і відкрив змагання. Бурхливими оплесками зустрічали голову Ради ветеранів зі своїм виступом Моргуненко Л.М.. Багато було присутніх гостей міста, трибуни були переповнені вболівальниками.
У змаганнях брали участь команди: Буковинського ліцею – інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою; Новодністровської гімназії; ЗОШ ІІ – ІІІ ступенів; Романківецької гімназії Сокирянського району та наймолодші учасники ЗОШ І ступеня міста Новодністровська.
Конкурсні завдання виконувалися різного типу:
  Проходження команд стройовим маршем в колоні і зі стройовою піснею;
  Виконання команд стройової підготовки (відповідно до стройового Статусу Збройни ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: osvita | Дата: 28.02.2011

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 »
Президент
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz