Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 02:39

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » 2011 » Травень » 5 » Батьківські збори майбутніх першокласників
09:53
Батьківські збори майбутніх першокласників

Відділ освіти спільно з адміністрацією ЗОШ І ст. організував збори батьків майбутніх першокласників міста.

         Начальник відділу освіти Лазаренко С.М. познайомила присутніх з нормативними документами, що регламентують навчальну діяльність дітей шестирічного віку, з основними положеннями реформи освіти України та особливостями організації навчання першокласників. А також побажала батьківському колективу та педагогам ЗОШ І ст. плідної співпраці.

         Директор початкової школи Грищук В.Б. представила  візитку школи, познайомила з майбутніми класоводами першокласників – Прус М.П., Владенко Л.В., Гелинич В.М., Дядик Н.П., а також з досягненнями всього педагогічного колективу школи І ст. та гостинно запросила до навчання в закладі.

          Методист відділу освіти Бойчук О.В. розповіла присутнім про організацію навчально-виховного процесу шестирічок в умовах реформування освіти та переходу на новий зміст, про особливості фізіологічних процесів – пам’яті, мислення, значення рухової активності дітей та особливу методику навчання першокласників. А також завірила батьків, що при спільних зусиллях сімї та школи навчання дитини буде успішним.

         Психолог ЗОШ І ступеня Ковальчук Л.В. розповіла про психологічну готовність шестирічок до навчання в школі, а також роль батьків в підготовці дитини до успішного навчання та створення психологічного настрою до змін в її житті.

         Логопед Даскальчук Л.В. познайомила присутніх з вимогами до мовленнєвих навичок випускників дитячих установ, розповіла про основні порушення вимови звуків та їх відображення в писемному мовленні.

         Лікар-педіатр Мігайчук М.І. поінформувала про проходження медичного огляду в дитячих установах та про перелік хвороб, при яких дитина не отримає допуску до навчання в школі, а рекомендації щодо покращення стану здоров’я протягом року і підготовки до школи. А також розповіла про значення щеплень, періодичність їх проведення.

         Зустріч була предметною і цікавою для всіх присутніх. Батьки отримали кваліфіковані рекомендації спеціалістів, над чим потрібно працювати, щоб покращити готовність шести річок до навчання в школі.

Переглядів: 1675 | Додав: osvita | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Президент
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz