Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 03:56

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Звеличимо в піснях високу працю педагога!
14:48
Звеличимо в піснях високу працю педагога!

За розум осяйний,
За мудрість й доброту від Бога,
Прославимо в віках -
Звеличимо в піснях –
Високу працю педагога.

       Ці слова стали лейтмотивом  святкової події, яка відбулася 2 жовтня в стінах ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів на святкуванні Дня працівників освіти, і яка зібрала усю освітянську родину міста,   адже всіх об’єднало свято, свято,що звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. В цей день кожен з нас згадує свого Вчителя – і  того, котрий долучив до книги, і того,що запалив іскорку знань, і того, хто був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

 Привітати славну когорту вчителів,вихователів, викладачів, керівників гуртків  з професійним святом  прийшли представники влади, підприємств, депутати обласної ради.

З теплими словами вдячності за сумлінну творчу працю звертався до винуватців  свята міський голова Мельник Володимир Петрович. Він сердечно привітав освітян зі святом, побажав присутнім творчих успіхів та  наснаги і нагородив кращих педагогів грамотами міської ради , преміями та квітами.

  Грамоти, премії, квіти відділу гуманітарної політики стали приємним додатком до теплих слів привітання начальника відділу гуманітарної політики Лазаренко С.М.

    Впродовж  усієї святкової програми своє мистецтво дарували всім юні артисти – учні шкіл  та вихованці ПНЗО «Школа мистецтв». Особливі слова привітань  линули ювілярам: цими днями  найстарший навчальний заклад освіти міста – ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів , відзначав своє 40-річчя.

   Учитель в Україні  завжди  був, є і залишається учителем, бо сіє розумне і вічне. Без знань немає людини, немає громадянина, немає майбутнього. І поки українське учительство свідоме своєї місії, свого обов’язку -  Україна матиме талановитих хліборобів і поетів, кібернетиків і економістів, менеджерів і філософів, співаків і математиків. 

Переглядів: 1081 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Президент
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz