Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 17:05

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » 2014 » Лютий » 26 » ЗБОРИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ.
12:21
ЗБОРИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ.

 

 

                  ЗБОРИ   БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ.

 

Відділ гуманітарної політики Новодністровської міської ради спільно з адміністрацією ЗОШ І ступеня ініціювали та провели збори батьків майбутніх першокласників міста. На зібранні були присутні 89 батьків, педагоги та гості.

         Начальник відділу гуманітарної політики  Лазаренко С.М. представила присутнім заступника голови міської ради  Шендерюка О.О. та лікаря-педіатра Мігайчук М.І., які взяли участь в роботі зборів. А також Світлана Миколаївна познайомила з нормативними документами, що регламентують навчальну діяльність дітей шестирічного віку, з основними положеннями та особливостями організації навчання першокласників та побажала батьківському та педагогічному колективам плідної співпраці.

         Виконуюча обов‘язки директора початкової школи Олійник Л.Ф. представила  візитку школи, познайомила з майбутніми класоводами першокласників  Лапчук Л.В., Бабій Л.В., Шурубурою Г.А.,  Мартиновською Л.А.,  Сапожнік  М.Л., а також з досягненнями всього педагогічного колективу школи І ступеня та гостинно запросила до навчання в закладі.

          Методист відділу гуманітарної політики  Бойчук О.В. розповіла про організацію навчально-виховного процесу шестирічок та перехід на новий зміст, форми та методи навчання, про особливості фізіологічних процесів – пам’яті, мислення, значення рухової активності дітей-шестирічок, введення нових предметів в початковій ланці освіти та особливу методику навчання першокласників по програмі «Інтелект України». Дана  програма  розроблена  та апробована провідними вченими Харкова і впроваджена в багатьох областях України. Діти проектних класів демонструють високий рівень навчальних досягнень з усіх предметів. Тому в нашому місті планується створити один клас за новим проектом. Класовод  Лапчук Л.В. з великим ентузіазмом готується до такого відповідального проекту, вивчає досвід вчителів-практиків, бере участь в семінарах та пройде курсову перепідготовку.

     Логопед Даскальчук Л.В. познайомила присутніх з вимогами до мовленнєвих навичок випускників дитячих установ, розповіла про основні порушення вимови звуків, їх відображення в писемному мовленні та шляхи  подолання недоліків мови, про роль батьків в підготовці дитини до успішного навчання в школі, а також дала практичні поради щодо поповнення словникового запасу майбутніх школярів.

         Лікар-педіатр Мігайчук М.І. поінформувала про проходження медичного огляду в дитячих установах та про перелік хвороб, при яких дитина не отримує допуску до навчання в школі, та дала рекомендації щодо покращення стану здоров’я протягом року і підготовки дітей  до навчання. А також розповіла про значення профілактичних щеплень.

       Виступ заступника міського голови Шендерюка О.О. визвав найбільшу зацікавленість та активність батьків. Олександр Олександрович привітав усіх присутніх та виступив як батько, чия дитина навчається за програмою «Інтелект України», продемонстрував навчальні посібники, якими користуються діти та поділився враженнями про систему роботи за даною програмою, про труднощі, з якими стикаються батьки та досягнуті результати.

      Зустріч була продуктивною та цікавою для всіх присутніх. Батьки отримали кваліфіковані рекомендації спеціалістів, та практичні поради для покращення готовності шестирічок до навчання в школі.

   На завершення  начальник відділу гуманітарної політики  Лазаренко С.М. подякувала всім за  роботу  та завірила  батьків, що при спільних зусиллях сім’ї та школи навчання дитини буде успішним.

 

 

         Методист відділу гуманітарної політики Бойчук О.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 648 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Президент
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz