Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 17:55

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » 2014 » Серпень » 12 » Відпочивають малюки Новодністровська
15:31
Відпочивають малюки Новодністровська

 

     Діяльність дошкільних  навчальних закладів міста Новодністровська  у літній період спрямовано на організацію змістовного, різноманітного буття з метою оздоровлення дітей,  зміцнення їхнього здоров’я,забезпечення  активного відпочинку тощо, а також, закріплення, уточнення , розширення запасу набутих упродовж навчального року знань через різні види дитячої діяльності : рухової , ігрової, пізнавальної, комунікативно – мовленнєвої, художньої , предметно – практичної .

    Відповідно до завдань на літній оздоровчий період , санітарно – гігієнічних норм, інструкцій з охорони життя та здоров'я дітей , інших нормативних актів , завдяки спільним зусиллям працівників закладу та батьків вихованців в ДНЗ міста влітку 2014 року забезпечено  оздоровлення 190 малюків.

 В дошкільних навчальних закладах  насамперед дбають про те, щоб діти росли здоровими , веселими та бадьорими: максимально можливе перебування дітей на свіжому повітрі, оптимальна рухова активність, збагачене вітамінами харчування, дотримання протягом дня повітряного і питного режиму, продовження тривалості денного сну – всі ці фактори сприяють зміцненню здоров’я дітей. Літній період особливо сприятливий для початку загартування дитячого організму, як у повсякденному житті, так і спеціально організованого ( повітряні, сонячні ванни, водні процедури, дозований біг, ходіння босоніж тощо).  Ранкові пробіжки босоніж по росяній траві та веселе обливання водою це – найкращий початок дня. Літо – пора розваг.  «В гостях у казки», «День лікарських рослин», «В гостях у світлофора Моргайка», «День іграшки», «День добрих справ» , «Ми веселі малюки» - ці розваги привносять у повсякденне життя дітей  радість і позитивні емоції. Веселі розваги,  ігри з водою, піском, природним матеріалом, пішохідні переходи, екскурсії в природу викликають неабиякий інтересі і надовго запам’ятовуються всім дітям. А це запорука не лише фізичного  розвитку, алей збереження та зміцнення  духовного і психічного здоров’я дітей.

 

 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 554 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Президент
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz