Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 23:27

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » 2011 » Лютий » 21 » Навчаються керівники дошкільних установ
16:00
Навчаються керівники дошкільних установ
14 лютого 2011р. гостинно відкрив свої двері дошкільний навчальний заклад "Ромашка” (завідуюча Г.М.Синявська) для учасників міського семінару керівників та методистів ДНЗ. Тема семінару, який відкрила завметодкабінетом відділу освіти Грохольська Г.Ф. "Формування професійної компетентності педагога ДНЗ в контексті оновлення змісту дошкільної освіти в Україні” об’єднала всіх у прагненні визначення оптимальних шляхів і методів підвищення професійної майстерності педагога ДНЗ, адже сьогодні як ніколи на часі реалізація компетентнісної парадигми, яка орієнтує педагогів на впровадження у практику цілісного підходу до розвитку особистості дитини. Для реалізації цього завдання і самі педагоги мають перебудуватись, набути певних організаційних умінь, поглибити знання з основ педагогіки і психології.
З огляду на сучасність проблеми, підвищення якості підготовки фахівців – одне із провідних завдань адміністративного апарату дошкільного закладу. На семінарі було розглянуто ряд питань, зокрема: роль методичної служби в удосконаленні професійної компетентності педагога (методист ДНЗ "Ромашка” Мартиненко Н.М., психолог Римар І.Є.); переглянуто інноваційні форми роботи з дітьми (вихователі ДНЗ "Ромашка” Бриндак Л.М., Мафтуляк І.А., Матвієнко І.В., Маруняк В.В.); відбулася презентація педагогічного проекту "Соціалізація дитини на засадах народного етикету”.
"Докорінно змінити ставлення до дошкілля, не обмежуватися тільки функціями догляду і навчання, а ставити головним завданням розвиток дитини”, – з такими словами у кінці семінару звернулась до учасників семінару методист відділу освіти з дошкільної освіти Іванова Т.М.
Керуючись важливістю поставлених завдань, учасники семінару розробили ряд рекомендацій щодо удосконалення сучасних методів виховання і навчання педагогічних кадрів.
Переглядів: 626 | Додав: osvita | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Президент
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz