Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 06:02

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » 2011 » Червень » 3 » Міжнародний день захисту дітей
11:34
Міжнародний день захисту дітей

В перший день літа із самого ранку всі дошкільні установи та школи, де розмістились пришкільні табори, прикрашені кольоровими кульками і стрічками, гостинно запрошували дітвору Новодністровська на яскраве, веселкове свято. Вулиці міста наповнилися щасливо заклопотаними батьками та веселими, святково одягненими дітьми.

            В низці розважальних заходів відбулося відкриття пришкільних таборів з іграми та розвагами. В дошкільних навчальних закладах відбулися веселі свята "Здраствуй літо”, "Літо-літечко прийшло” з іграми, забавами, сюрпризами, "веселими стартами”, іграми-естафетами. "Караван дружби”, який об’єднав усіх у своєму прагненні дарувати собі і усім дітям міста радість, веселим потягом дістався до Будинку дитячої творчості, де на всіх чекали мультиплікаційні герої, які розважали усіх присутніх на станціях "Ігрова”, "Загадкова”, "Пісенна” і не давали сумувати нікому.

            Яскраве, веселе свято "Веселкове дитинство”, яке проводили працівники Будинку дитячої творчості(директор Глушко Н.Г) за сприяння міських служб у справах дітей та сімї та молоді(начальники Р.Шевчик та С.Щаслива), вдалося на славу, а морозиво, яке отримав наприкінці свята кожен із присутніх, було найсмачнішим!!!

            В рамках заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей, відбувся уже традиційний захід, який не залишив байдужим нікого – вшанування переможців учнівських олімпіад і конкурсів "Юна еліта Новодністровська”, в якій проводив міський відділ освіти(начальник С.М.Лазаренко). Зал міського будинку творчості та дозвілля зібрав і юну і вже поважну освітню еліту міста, яка щороку творить, готує, досліджує, досягає нових вершин, злетів, славить освіту на теренах області і держави. У порівняно невеличкому Новодністровську зосереджено високий освітній та виховний потенціал про що свідчать численні перемоги учнів, вчителів, вихованців гуртків та їхніх керівників. Завдяки допомозі міської ради, значної кількості благодійників, керівників підприємств міста, яким не байдужа освіта та її здобутки, зокрема: Гандзюку Олександру Сергійовичу та Андрію Олександровичу ТОВ "Будмонтаж-сервіс1”,Шевчуку Володимиру Миколайовичу – директору ВАТ Укргідроенерго філії Дністровської ГЕС і ГАЕС.,

Палці Валерію Івановичу – голові профспілки ВАТ Укргідроенерго філії Дністровської ГЕС і ГАЕС., депутату обласної ради Добровольському В’ячеславу Івановичу, Луніну Сергію Сергійовичу – голові правління ВАТ Дністровська ГАЕС, було нагороджено цінними подарунками 47 учнів, 10 художніх колективів, 2 гуртки, 27 вчителів та керівників гуртків.

            На імпровізований олімп піднімалися кращі з кращих за 2010-2011н.р. вчителі, керівники гуртків, учні, вихованці гуртків. Тепло вітали переможців представники влади, громадськості, вчителі-ветерани, почесні громадяни міста, які брали участь в церемонії нагородження переможців у семи номінаціях. А емоцій і приємних вражень в залі додавали виступи учасників художньої самодіяльності під керівництвом своїх наставників М.В.Рожка, Н.В.Власюк, Н.В. Адлер, С.В.Кримняка.

            В заключному слові звернулася до всіх присутніх начальник міського відділу освіти С.М.Лазаренко з побажаннями творити, навчати, передавати здобуті знання, досвід, а учням - натхнення та прагнення самим здобувати перемоги, які будуть вплітатися у гроно перемог на радість вчителям, батькам, місту, державі.

Переглядів: 714 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Президент
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz