Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.2024, 22:52

Відділ гуманітарної політики. Начальник відділу Лазаренко С. М.

Меню сайту
Наше опитування
Чи вважаєте Ви роботу педагогів почесною
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Портал ЗНО
Форма входу
Головна » 2011 » Травень » 31 » І знову линули прощання звуки
12:32
І знову линули прощання звуки

27 травня запам’яталося усім мешканцям міста Новодністровська не лише малиновими переливами останнього дзвоника, який сповістив про закінчення навчального року і початок канікул, але й урочистостями з вшанування випускників ЗНЗ, яке вже стало традицією. В другій половині дня міську площу, де відбувалися урочистості заполонили учні, вчителі, батьки та небайдужі мешканці міста. Справжньою окрасою  площі стала поява випускників: кольорові метелики випускних суконь дівчат вперемішку із вишуканими костюмами їх супутників.

На імпровізовано прикрашеній трибуні – представники влади, гості та почесні громадяни міста: начальник Головного управління освіти і науки Бауер М.Й., головний спеціаліст ГУОН Ксеннікова Л.В., депутат Чернівецької обласної ради Добровольський В.І., начальник відділу освіти Лазаренко С.М., секретар міської ради Березніченко Н.М., керуюча справами виконкому Новодністровської міської ради Штепована Л.Л.

Велика честь випала на долю випускників-медалістів, які отримали золоті та срібні медалі із рук начальника ГУОН. З побажанням творчих успіхів у майбутньому навчанні випускникам-медалістам було вручено традиційні подарунки – статуетки «Сова» (символ мудрості і знань), а переможцям Всеукраїнських конкурсів та їх керівникам – грамоти Головного управління освіти і науки. Грамотами міської ради і цінними подарунками було нагороджено випускників-активістів за активну громадянську позицію. Депутат Чернівецької облради Добровольський В.І. теж долучився до привітань та вручив цінні подарунки учням-активістам, членам учнівського самоврядування. З теплотою говорила начальник відділу освіти Лазаренко С.М. про батьків, які увесь  навчальний час були поряд з дітьми і допомагали школі. Грамотами міської ради із врученням квітів було нагороджено 7 родин. Хвилюючим моментом стало вручення почесними громадянами кожному із випускників пам’ятної адреси із побажаннями та настановами.

Зворушливо прозвучав вальс про рідне місто під звуки якого кружляли майбутні юристи, педагоги, економісти, лікарі. А окрасі святу додали кольорові кульки, які відпустили у небо випускники, як символ високого життєвого польоту та здійснення мрій кожного із них.
Переглядів: 615 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Президент
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Фотомиттєвості
Для юних громодян
ПТО
Гімназія
Стимулятор

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz